Těstoviny s rajčaty a kuřecím masem

alá Italiana 🙂

Jak na omáčku z rajčat a kuřecího masa?

kuřecí prsa

česnek

olivový olej

rajčata

sůl

pepř

bazalka

parmezán

Dejte si vařit těstoviny. Oloupejte a nadrobno nakrájejte stroužek česneku, ten rozvoňte na pánvi s olivovým olejem a hned přidejte kuřecí maso nakrájené na kostky, které dobře osmahněte. Osolte, opepřete a přidejte rajčata nakrájená na kousky. Můžete použít čerstvá rajčata, která spaříte a oloupete slupku, nebo rajčata doma zavařená, případně plechovku s rajčaty kupovanou. Mohou se použít i čerstvá rajčata se slupkou, jen se musí trochu víc povařit, aby změkla a nebyla tuhá. Omáčku dobře povařte a nakonec do ní přidejte nasekanou čerstvou bazalku.

Příprava omáčky

Těstoviny se už uvařily, tak je stačí nabrat, přelít omáčkou z rajčat, masa a bazalky a posypat strouhaným parmezánem.

Těstoviny s rajčaty a kuřecím masem

Komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *