Vepřové na česneku a kmínu

Rychlý jednoduchý oběd, co dodat.

Jak na to?

plátky nebo kousky vepřového

sůl

pepř

česnek

drcený kmín

mouka

jarní cibulka

Pokud máte vepřové plátky, tak je naklepejte, pokud budete dělat kousky, tak maso nakrájejte na menší kousky. Maso osolte, opepřete a pak osmažte na sádle/oleji. Opečené maso vyjměte a do výpeku přidejte nastrouhaný/propasírovaný česnek, drcený kmín a trochu mouky. Vše rychle opečte, pozor na připálení česneku, a zalijte vodou, tím uděláte lehkou omáčku.

Příprava vepřového na česneku a kmínu

Omáčku dochuťte a maso do ní opět vložte. Jako přílohu jsem vybrala bulgur a celé jsem to nakonec ozdobila nakrájenou jarní cibulkou.

Vepřové na česneku a kmínu

 


Komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *