Buchta Margot

Výtečná buchta, víte proč? Protože se do ní dává šlehačka 😀 Zkoušela jsem margotku nahradit kokosem a rumem, ale nebylo to ono, holt tam musí být tak, jak je vyrobená.

Jak na buchtu s Margot?

1 čokoláda Margot

350 g polohrubé mouky

1 šlehačka (200 ml)

200 g mletého cukru

1 prášek do pečiva

2 vejce

2 lžíce oleje

1/4 l mléka

Margot se nastrouhá a smíchá se všemi ostatními surovinami, nalije se na vymazaný a vysypaný plech a dá péct na 175 st dozlatova.

Příprava buchty Margot

Tragédie, zapomněla jsem buchtu vyfotit po upečení, a teď už je snězená, budete muset věřit, že vypadá a chutná moc dobře 😀

Po upečení se ještě může buchta polít rumovou polevou.

 

 


Komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *