Mňam, to byla dobrota.
A to je asi tak vše, co bych napsala … protože se to nedá popsat 😀
Neee, samozřejmě se pochlubím.
Na začátku bylo mleté maso (směs hovězího a vepřového) z našeho výborného řeznictví. Pak už toho moc kupovaného nebylo.
Protože byl hamburger k obědu, tak jsem se hned ráno pustila do výroby domácího pečiva, bulek. Peču je podle receptu na rustikální bagetu, vtip je v tom, že se do těsta přidávají vařené brambory, pečivo je po upečení vláčnější.
Mezitím se pracovalo, pak manžel rozpálil gril a už jen čekal na dodání masové směsi, tedy spíše už rovnou nachystaných hamburgerů na ugrilování. Bohužel fotka není, protože jsem nezadala její výrobu 😀 Mleté maso na hamburger jen solím a pepřím čerstvě mletým pepřem, nic víc není potřeba.
Hlavně, že je manžel dobře ugriloval, a teď už jen ten výsledek naskládat,
a ejhle, domácí hamburger je na světě a jen se do něj pustit.
Mikeš 2.9.2017
Co dodat? Jen víc a houšť 🙂 Slintám nad klávesnicí.