Domácí grilovaný hamburger

Mňam, to byla dobrota.

A to je asi tak vše, co bych napsala … protože se to nedá popsat 😀

Neee, samozřejmě se pochlubím.

Na začátku bylo mleté maso (směs hovězího a vepřového) z našeho výborného řeznictví. Pak už toho moc kupovaného nebylo.

Protože byl hamburger k obědu, tak jsem se hned ráno pustila do výroby domácího pečiva, bulek. Peču je podle receptu na rustikální bagetu, vtip je v tom, že se do těsta přidávají vařené brambory, pečivo je po upečení vláčnější.

Výroba domácího pečiva

Mezitím se pracovalo, pak manžel rozpálil gril a už jen čekal na dodání masové směsi, tedy spíše už rovnou nachystaných hamburgerů na ugrilování. Bohužel fotka není, protože jsem nezadala její výrobu 😀 Mleté maso na hamburger jen solím a pepřím čerstvě mletým pepřem, nic víc není potřeba.

Grilované hamburgery

Hlavně, že je manžel dobře ugriloval, a teď už jen ten výsledek naskládat,

Přísady do hamburgeru
Domácí grilovaný hamburger po naskládání

a ejhle, domácí hamburger je na světě a jen se do něj pustit.

Domácí grilovaný hamburger

1 reakcí na “Domácí grilovaný hamburger

  1. Mikeš Odpovědět

    Co dodat? Jen víc a houšť 🙂 Slintám nad klávesnicí.

Komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *