Jednoduché, chutné, rychlé, víc netřeba psát 🙂
Jak na krůtí na přírodno?
plátky krůtích prsou
cibule
sůl
pepř
mletá paprika
mouka
Plátky krůtích prsou se naklepou, osolí, opepří, posypou mletou paprikou a obalí v hladké mouce. Takto obalené plátky se opečou na pánvi v dobře rozehřátém sádle, opékají se zprudka, při pomalém opékání by se dusily, plátky krůtích prsou musí být dobře naklepané, aby jim stačilo prudší opečení. Po opečení plátků z obou stran se vyjmou z pánve a místo nich se přidá na půlkolečka nakrájená cibule. Ta se také opeče, aby změkla. Po změknutí cibule se na pánev nasype trocha mouky, lehce se opraží a zalije vodou, tím se vytvoří omáčka. Omáčka se dochutí solí, pepřem a mletou paprikou.
Jak příloha je výborná rýže.