Pikantní hovězí dušené na bylinkách

Recept:
hovězí přední/beef
cibule/onion
česnek/garlic
sůl/salt
pepř/pepper
čerstvý tymián/fresh thyme
čerstvé oregano/fresh oregano
rozmarýn/rosmarin
pálivá paprička/chilli pepper (I used 350.000 SHU)

🔥 Cibuli nakrájet a podusit na sádle.
🔥 Maso lehce opéct ze všech stran na cibuli, osolit a opepřit. 🔥 Přidat nakrájený česnek, bylinky a papričku. Původně jsem ji tam chtěla nechat vařit celou dobu, ale po minutě jsem ji musela vytáhnout, jinak bychom to nesnědli a jen plivali oheň 🤭
🔥 Zalít vodou a dusit doměkka.
🔥 Maso vytáhnout, stejně tak i stonky bylinek, lístky nechte v omáčce.
🔥 Omáčku trochu zahustit moukou rozkvedlanou v troše vody.


Komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *