Dnes jsem po cestě koupila pěkné vepřové kousky, ale co s nimi? Nedávno jsem koupila omáčku Hoi Sin a tak si řekla, že ji vyzkouším. Recepty s ní jsou spíš, že se maso naloží nebo se do ní namáčí až ve finále. Já se ale rozhodla, že ji k masu přidám až na konci.
Jak jsem připravila vepřové s omáčkou Hoi Sin?
vepřové kousky
omáčka Hoi Sin
sádlo
sůl
pepř
Koupené vepřové kousky byly lehce větší, tak jsem je trochu zmenšila 🙂 Potom jsem je osmažila na sádle, osolila, opepřila a až byly dobře propečené, přidala jsem omáčku Hoi Sin a už jen lehce prohřála.
K masu jsem si uvařila a pak opekla brambory. Bylo to dobré, ale manželovi jsem koupila bagetky, aby si je naplnil, a musím přiznat, byly výborné (musela jsem ochutnat 😀 ).