Vepřové kousky s omáčkou Hoi Sin

Dnes jsem po cestě koupila pěkné vepřové kousky, ale co s nimi? Nedávno jsem koupila omáčku Hoi Sin a tak si řekla, že ji vyzkouším. Recepty s ní jsou spíš, že se maso naloží nebo se do ní namáčí až ve finále. Já se ale rozhodla, že ji k masu přidám až na konci.

Jak jsem připravila vepřové s omáčkou Hoi Sin?

vepřové kousky

omáčka Hoi Sin

sádlo

sůl

pepř

Koupené vepřové kousky byly lehce větší, tak jsem je trochu zmenšila 🙂 Potom jsem je osmažila na sádle, osolila, opepřila a až byly dobře propečené, přidala jsem omáčku Hoi Sin a už jen lehce prohřála.

Příprava vepřového s Hoi Sin

K masu jsem si uvařila a pak opekla brambory. Bylo to dobré, ale manželovi jsem koupila bagetky, aby si je naplnil, a musím přiznat, byly výborné (musela jsem ochutnat 😀 ).

Vepřové kousky s Hoi Sin omáčkou

 


Komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *